واکسن زگیل تناسلی بنام گارداسیل (به انگلیسی: Gardasil) است. واکسن گارداسیل در سه نوع ۲ ظرفیتی (ایرانی) ۴ ظرفیتی و ۹ ظرفیتی تولید شده است که بسته به شرایط فرد در سه نوبت تزریق میشود. گارداسیل سبب پیشگیری از ابتلا به انواع پرخطر از ویروس HPV که عامل زگیل تناسلی و سرطان هستند میشود. استفاده از این واکسن برای مردان تا ۲۶ سال و برای ۳۵ تا ۴۰ سال حتمی و به زنان ۹ تا ۲۶ سال و مردان از سن ۱۲ تا ۲۶ سال توصیه میشود.
متاسفانه با توجه به کمبود واکسن گارداسیل در ایران کمتر امکان پیشگیری وجود دارد. درمان زگیل تناسلی به کمک سیستم ایمنی بدن و همچنین دارو قارچ شیتاکه امکان پذیر است. قارچ شیتاکه در دارو هایی مثل پاورفیت با دوز کمتر و داروی جدید شرکت دکتر عبیدی که قوی تر هستش و با دوز استاندارد امریکا طراحی شده وجود داره که میتونین با مصرف اون برای همیشه از شر بیماریتون خلاص بشین.
پیشنهاد میکنیم
نقد و بررسی کپسول بتا پاپیلو نوتراکس کپسول بتا پاپیلو نوتراکس با دارا بودن انواع ویتامینها و مواد معدنی تقویت کننده و محافظت کننده سیستم ایمنی بدن است. این فراورده...
زگیل تناسلی (به انگلیسی: Condylomata Acuminata) (خواند شود: کوندیلوما آکومیناتا) همراه عفونت با ویروس پاپیلوم انسانی (ویروس اِچپیوی از ویروسهای دیانای دار) به وجود میآید. زگیل تناسلی یکی از همهگیرترین بیماریهای آمیزشی در جهان است. زگیل تناسلی با تبخال دستگاه تناسلی فرق دارد. تبخال تناسلی را ویروس همخانوادهٔ تبخال صورت ایجاد میکند.
اچپیوی بیش از صد گونه دارد که چهل نوع آن در ناحیهٔ تناسلی ایجاد بیماری میکنند. بسیاری موارد اچپیوی بدون علامت هستند و فرد از آلودگی خود بیخبر میماند. این بیماری بیشتر از راه آمیزش جنسی و دهانی (تماس پوست با پوست آلوده) و مخاط منتقل میشود. گونههای ۶ و ۱۱ این ویروس، باعث ۹۰٪ موارد زگیل هستند. موارد کمیابی از زگیل تناسلی از مادر به جنین میرسد.
درمان به کمک قارچ شیتاکه
درمان به کمک قارچ شیتاکه
درمان به کمک قارچ شیتاکه
درمان به کمک قارچ شیتاکه
درمان به کمک قارچ شیتاکه
میانگین همهگیری جهانی ویروس اچپیوی بین ۹ تا ۱۳ درصد است. زگیل تناسلی به قدری شایع است که بیش از نیمی از انسانهای از نظرِ جنسی فعال، در مقطعی از زندگی، به آن دچار میشوند. گفته میشود تقریباً هر مرد یا زنی در طول عمر خود در تماس با این ویروس قرار میگیرد. علت اصلی رعایت نکردن بهداشت فردی میباشد. مسئله نگران کننده اینجاست که آمار دقیقی در ایران وجود ندارد اما تخمین هایی صورت گرفته که به دلیل عدم واکسیناسیون و ایمنی پایین افراد در ایران بیش از ۶۳ درصد از افراد درگیر این بیماری هستند.
علائم
شکل ظاهری زگیلهای تناسلی تا حدودی مشابه زگیلهای عادی است. فقط در محل ایجاد آنها تفاوتهایی وجود دارد. زگیلهای تناسلی در نواحی مخاطی بدن قادر به رشد هستند. این نواحی به شرح زیر میباشند: ناحیهٔ تناسلی ناحیهٔ مقعد ناحیهٔ دهان، لبها، زبان و گلو. در صورتی که فرد رابطهٔ جنسی دهانی با فرد آلوده برقرار کند، امکان بروز زگیلها در اطراف لبها، دهان، زبان و گلوی فرد وجود دارد. بیشتر زگیلهای تناسلی آنقدر کوچک هستند که نمیشود آنها را با چشم غیرمسلح دید. اما برخی اوقات این زگیلها گسترش یافته و در دستههای کوچک خود را نشان میدهند. زگیل تناسلی بهصورت برجستگیهای کوچک تا متوسط گوشتی به رنگ پوست یا کمرنگتر یا پررنگتر روی سطح خارجی ولو یا دیوارههای داخلی واژن و نیز ناحیهٔ بین مقعد و واژن و روی سطح دهانهٔ رحم (سِرویکس) رشد میکنند. در مردان، ممکن است در نوک آلت تناسلی یا در طول بدنهٔ آن یا روی سطح کیسهٔ بیضه و نیز مقعد رشد کنند. سطح این زگیلها ممکن است صاف یا کمی زِبر باشد. گاهی ممکن است به هم پیوند بخورند و ضایعات بزرگ گل کلم مانند تشکیل دهند. دورهٔ واگیری و بروز علایم بیماری بین چند هفته تا دو سال گزارش شده است؛ ولی امکان بیشتر شدن این دوره هم وجود دارد؛ زیرا ویروس اچپیوی در بدن میماند و در صورت مصرف دارو و درمان از بین نمیرود.
هنـوز دیدگاهی ثبــت نشــده
اولیــن باشــید شــما